zondag 15 december 2019

U bevindt zich nu hier: Home
Welkom bij SliM PDF Afdrukken E-mail

SliM HRM-Advisering opereert als eenmansbedrijf binnen de non-profit sector, met name in organisaties met (academische) professionals en maatschappelijke relevantie.

Waar gewenst of nodig benader ik uw vraag vanuit een breder, bedrijfskundig, perspectief. Personeel is uw kapitaal, maar marketing, finance, huisvesting staan ook op de resultatenrekening.

Opdrachtgevers kunnen bij mij terecht met uiteenlopende vragen, van hands-on ondersteuning tot strategische analyse. Ik heb veel ervaring met projectleiding en implementatie van complexe reorganisaties en fusies bij non-profit organisaties en ik ben sterk in planning en detailuitwerking. Ten slotte zorg ik er samen met u voor dat opgedane expertise wordt geborgd in uw organisatie. Mijn tarieven zijn redelijk en mijn werkstijl is flexibel.

Voorbeelden van opdrachten en opdrachtgevers vindt u in mijn portfolio.

Coachingstrajecten, action learning en begeleide intervisie kunnen deel uitmaken van de implementatie. Wilt u assessments of EVC-trajecten opnemen in uw plannen? Ik kan dit voor u organiseren en aansturen. Doordat ik beschik over een kundig netwerk is gerichte expertise en capaciteit meestal voorhanden. Leden van dit netwerk worden geselecteerd op branchekennis, kwaliteit en klantgerichtheid.

Ik onderschrijf de NVP P&O beroeps- en gedragscode.

Neem vandaag vrijblijvend contact op om te horen hoe ik u kan ondersteunen bij uw HR/organisatie-vraagstuk. Het intake-gesprek is kosteloos en verplicht tot niets. Klik hier voor de KVK-connect app.

 

Image